Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

19/5/17

Susana Diaz, la "Sultana", amb el suport de les mòmies del PSOE

La Sultana d'Andalusia rodejada per les mòmies politiques del PSOE
Falten ben justet 48 hores per a que la militància socialista de l'Estat espanyol alci la veu i el seu vot per a determinar d'una vegada qui haurà de ser el seu secretari general durant els propers quatre anys aproximadament.
Tenen tres opcions. La minoritaria basca; la majoritària relativa andalusa, i la que trepitja els talons i les sabates de l'andalusa, és a dir el Pedro Sanchez que compta amb el suport aclaparador dels socialistes catalans entre d'altres territoris peninsulars.
Caldrà veure, des de fora, quines ganes tenen els militants i simpatitzants del PSOE de que el seu partit, tan deteriorat per la seva pròpia decràpita casta politica, s'alliberi d'una vegada d'aquest rovellat i inservible llast, per a que el PSOE emprengui nous camins sense trair els principis de les esquerres, i abandoni per sempre les politiques de centre dreta, que han fet que el PSOE hagi registrat els pitjors resultats electorals des de la recuperació de la democràcia un cop mort el dictador Franco.
Si realment els militants que tindran el privilegi de decidir el nou camí que ha d'mprendre el seu partit, passat dempa no tindran gaires opcions per a votar, m'atreviria a dir que només en tindran una. El que pot passarm però, és que els del sector minoritari basc al final donin els seus avals i els seus vots a l'andalusa, amb la qual cosa resultarà del tot impossible que l'opció real de que el PSOE viri a l'esquerra, i tot torni a quedar més o menys com ja estava abans o segurament que vagi cap a pitjor.
Un toc d'esperança per al canvi real en la futura direcció del PSOE l'ha donat l'alcaldesa de Paris, Anne Hidalgo, que ha compartit amb Pedro Sanchez lácte que s'ha fet avui a Sevilla.
I a banda de l'a llarga història de l'agònica situació politica i social del PSOE, val recordar que els de Unidos-Podemos han presentat la moció de censura contra el Rajoy i el seu govern. No crec que la decisió hagi sigut encertada..., no tindrà ni el ressó ni el suport que es mereixeria.
El patètic i esperpèntic plasma del Mariano d'España
Les coses no es fan a cop de vomitades de bilis, Pablo Iglesias i Cia, no es fan així, i per això a la pràctica us quedareu sols al Congreso de los Diputados de Madrid.
Serà una pena, trista pena, perquè en realitat som milions de ciutadans que desitjariem fotre fora, no solament al Rajoy de la Moncloa, sino tot el PP de totes les instàncies de poder, perquè la pudor de merda corrupta que fot aquest partit de dretes conservadora, traspassa els limits territorials de l'Estat.
Però tranquils peperos, tranquils, que a Catalunya, els catalans, encara no ens hem pogut alliberar de la merda corrupta dels vostres tocayos del centre dreta català que ens han empastifat de merda fins al coll, i la seva pudor es pot ensumar per arreu del pais.
Ah!, per cert, els fabricants de plasmes haurien de proclamar Rei Mundial del Plasma al Mariano Rajoy. Cap altre president de govern espanyol ha consumit tantes i tantes hores parlant amagat darrere d'un plasma, i ara el vol tornar a utilitzar per a declarar en el cas Gurtel.
Quin rostre que té aquest home!. No té remei.