Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

10/6/17

Catalans alerta!, el catalanonazisme ja ens està ensenyant les orelles

El passat dia 3 de febrer, fa poc més de 4 mesos, vaig penjar aquest post relacionat amb els actes nacionalcatalans que es van promoure directament des d'entitats civiques radicals, comptant amb el suport més o menys encobert de JuntxxSí, és a dir pel Govern de Catalunya.
Assenyalats per pensar diferent del pensament únic que volen imposar
Avui, el rotatiu català El Periodico de Catalunya ens ofereix un condemnable exemple de les embestides d'aquest nacionalcatalanisme, tant proper en les formes i en el fons, del que en podriem dir, a hores d'ara, d'un nou catalanonazisme que em fa recordar aquell dramàtic dia de ls Nit dels vidres trencats, on es marcaven els comerços dels jueus amb estrelles de David, i es destruïen comerços i propietats de families jueves. Quin va ser el seu pecat?, doncs simplement ser jueus.
Avui i aqui, a Catalunya, amb aquestes evidents i públiques amenaces de covards estúpids i repugnants, s'atreveixen a amenaçar a politics de Catalunya pel simple fet de no pensar com ells, o simplement de tenir uns criteris diferents pel que fa al tan remenat i gastat tema del Procès, del sobiranisme, del referèndum, de la independència..., etc.
Aquest és el pecat d'aquests politics que no comparteixen les dèries absurdes d'un sector de la societat civil i també politica, respecte a les esmentades qüestions, i simplement per aixó són acusats de traidors, d'enemics incitant a l'odi quan dieun tractem-los com a tals!. Mai em posaré al costat de l'amenaça, de l'odi, ni del fastigós sectarisme neonazisme català que destil.la aquesta gentusa. Gentusa que segurament mai no han fet res per a ajudar a engrandir amb noblesa i treball la nostra terra anomenada Catalunya.
En aquells anys foscos els nazis també assenyalaven als ciutadans jueus
Sou, uns covards perquè no donen la cara, i empastifeu les parets d'una ciutat, en aquest cas de Lleida, de nit i amb alevosia. Covards. Són molt més dignes els quatre politics que heu escollit per penjar-los per les parets i amenaçar-los, que tota la vostra colla indigne que us feu els valents des de l'anonimat i la nocturnitat. Repeteixo, sou uns covards, i Catalunya no necessita per a res els covards i les misèries dels poca pena.
Cal que la fiscalia emprengui una investigació a fons per a detectar des d'on vener aquestes embestides irracionals, i que si cal i correspon se'ls hi apliqui la llei fins a les darreres conseqüències.
Vosaltres, covards, no defenseu Catalunya,vosaltres l'esteu destruïnt, perquè inciteu a la divisió, a l'enfrontament radical contra l'adversari politic i també social. Heu convertit l'adversari en l'enemic molt perillosament, posicionament vostre que no afavoreix en res a la convivència i a les llibertats democràtiques que hipòcritament diueu que defenseu.
Addenda.- Per cert, el vostre col.lectiu anticapitalista i antisistema fot massa pudor del cup de merda de la CUP. I una altra qüestió: el president Puigdemont va anunciar que el dia 1 d'octubre es farà un referendum, peró de fet no l'ha convocat oficialment, perquè no ha signat cap decret de la presidència en aquest sentit, al menys, que jo sàpiga.