Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/6/17

Daesh, el vostre islam criminal és repugnant. Foteu-vos-el pel cul

Els tres criminals musulmans que per sort nostra la policia els va abatre
Tres criminals musulmans han causat una masacre a Londres. La policia anglesa els tenia, diuen, clasificats com a musulmans radicalitzats, peró no els tenien ni controlats ni vigilats, segons es despren dels seua actes criminals comesos al cor del gran London.
La tolerància i la permisivitat amb l'islam a Europa, amb tota aquesta gent, s'ha d'acabar com més aviat millor, per a la seguretat nostra, de tots els europeus i per a salvaguardar aquells valors que ens són propis com a societat occidental marcats per molts segles de cultura judeo cristiana que ens ha permès arribar a on som tots els europeus.
L'islam ha topat i continuarà topant amb la nostra societat, perquè l'islam és una religió esclavitzadora i negacionista de les llibertats individuals i col.lectives de qualsevol país, i el que intenta és precisament destruir la democràcia des de les bases socials d'Europa, i aixó mai ho hem de consentir ni tolerar en nom de res.
El bonisme pervers que prediquen determinades ONG's mediatitzades qui sap per quins cervells humanoides, i que volem que ens empasem les falses bondats de l'islam, també ha de ser combatut, com ja comença a fer-ho el govern de Dinamarca marcant el pas i ben d'aprop precisament d'algunes ONG's que amaguen radicalització islàmica al vell cor d'aquest petit i bellissim país nòrdic.
Al-Bagdadi, líder del Daesh, es busca viu o mort
A la Unió Europea tenim uns màxims responsables politics que haurien de dimitir en bloc, perquè no és de rebut l'obrir les portes de les fronteres per a tot quisqui, inclosos criminals i assassins musulmans que per centenars, o milers, ja s'han colat al cor fd'Europa barrejats amb aquelles persones majoritàriament també musulmanes, que ens diuen que fugen dels conflictes bèll.lics dels seus països.
L'Angela Merkel, que temps enrere desgraciadament va fer una crida a obrir les fronteres d'Europa, i l'irresponsable politica de la Comissió Europea que li va donar suport, ara s'haurien de sentir respondsables de les barbarie musulmana que ens està invadint. Què hi fan a Europa paquistanesos, afganesos, iranians, sirians, iraquians, libis, etc?. Per què obrim les fronteres convertint-les en un porc colador?. Donald Trump té tota la raó del món.
Les seves guerres són guerres tribals, de sectarisme fanàtic religiós entre sunites, xiïtes, wahabites, alauites, etc, conflictes interns que es tenen entre ells i que nosaltres no en tenim cap responsabilitat ni culpa, de quetota aquesta gent  encara visquin sota la dictadura de l'islam inventat el segle VIè d.c per un visionari. L'islam no permet la llibertat de conciència, ni permet, sota pena de mort implacable, que qualsevol ciutadà decideixi abandonar l'islam. 
La bandera satànica de Daesh capgirada. Ja era hora!
En aquells països es neix i es mor sota l'esclavatge brutal dels dictats esclavitzadors de l'Alcorà (Qur'an) i de la salvatge Sharia o llei islàmica.
Els europeus hem d'exigir la màxima mà dura dels governs i de les policies nacionals dels 27, per a erradicar el més aviat millor a tota aquesta caterva dfe criminals musulmans que mai haurien d'haver trepitjat la terra del nostre vell Continent.
A aquests tres assassins musulmans de Londres plebeus del Daesh han de saber des dels inferns on es deuen trobar, que Raqqa, la ciutat siriana que Daesh va convertit en el seu centre neuràlgic, i és on covardament s'amaga Abu Bakr al Bagdadi, l'escabarat fastigós de claveguera d'aquesta organització musulmana i criminal, està rodejada per tropes kurdes amb el suport de la Coalició Internacional liderada pels EEUU.
Addenda.- Theresa May es planteja fer una revisió i/o canvis pel que fa als Drets Humans; i és que qui atempta contra les llibertats, contra la vida d'nnocents i contra la democràcia dels països occidentals, no tenen cap dret de reivindicar que, a ells, els  siguin respectats. No tenen cap dret a reivindicar ni el perdó ni l'oblit.
EL TEXT INDICATIU
L'Islam, la violenta religió que es va inventar el pederasta Muhammad