Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

30/6/17

El feixisme Made in Catalonia, per desgràcia, ja el tenim al damunt

Sento vergonya, com a català, el saber que sóc un súbdit sotmès a la deriva moral, politica i ètica dels qui, a hores d'ara, encara tenen a les seves mans les regnes del poder i de l'administració d'aquesta terra tan maltractada i pertorbada pels uns i pels altres.
El feixisme no té diverses cares, només en té una. El feixisme és amenaça al contrari; és mediatitzar al contrari; obligar a agenollar-se al contrari; negar-li drets reconeguts institucionalment al contrari, etc. Visca!, el feixisme triomfa a Catalunya i ja s'ha instal.lat a la plaça Sant Jaume de l'esperpètica Barcelona.
Hi ha moltes maneres de controlar i fer callar a la premsa, i aquesta n'és vergonyosament una d'aquestes.
El Parlament de Catalunya ha aprovat amb els vots de JuntsxSí i de la CUP, el text d'una moció presentada precisament pels representants del cup de merda de la CUP, i que ja van anunciar el passat dia 21, des de la qual s'insta al Govern de Puigdemont i del Junqueras a tancar l'aixeta de les subvencions públiques als mitjans de comunicació que publicitin i informin sobre el referendum il.legal que s'ha anunciat que es farà el proper dia 1 d'octubre d'enguany.
S'ha arribat a tals extrems d'irracionalitat politica i d'ofuscament mental, que pel que sembla des del Govern de Cayalunya s'ha perdut la visió clara i diàfana de la ratlla que separa la legalitat de la il.legaltat. Dit d'una altra manera més clara. Sembla que s'han proposat tant sí com sí a desobeir lleis, desobeir una constitució i el que és pitjor, s'arroguen uns poders legislatius que s'escapen de l'estricte text que regula i dóna vida a l'Estaut de Catalunya.
Quina clarividència més espatarrant!
Si il.legal és refermar-se en la voluntat de realitzar un referendum que serà del tot il.legal com ho fou la consulta del ja llunyà 9-N, tan il.legal serà discriminar els mitjans de comunicació pel que fa a rebre subvencions de diner públic, si no s'acaten els desitjos, i potser fins i tot les ordres, d'un Govern que trontolla fa temps, i que saben que la sortida a tota aquesta potent tempesta politica que s'atança, descarregarà celebrant-se unes simples i ordinàries eleccions catalanes, malgrat que se les vulguin dir plebiscitàries o sucedani d'un referendum que està abocat al no res.
La incapacitat politica de Madrid i de Barcelona és d'escàndol, i la cosa ve de lluny desgraciadament. Miguel de Unamuno, ja fa 110 anys, ja deia que España es mereixia perdre Catalunya. Quina visió politica la d'aquell reconegut pensador.
Catalunya l'han abocat a convertir-se en un país del no res, d'un país que fa cinc anys que no es bellluga de lloc, i que les qüestions que realment afecten a la globalitat de la societat catalana, s'han abandonat al calaix del si no fos.
Pobre Caatalunya!, pobre de nosaltres el catalans amb un feixisme i totalitarisme creixent a la nostra pròpia terra.
Que l'Etern se'n recordi en algun moment de tots nosaltres, i que no ens faci vessar llàgrimes per a reconstruir el que hem desfet. Que no sigui, doncs, imprescindible que per a construir una tercera oportunitat, en lloc d'utilitzar pedres, tinguem d'utilitzar llàgrimes com si es tractès d'alçar l'esperat tercer Beit Hamikdash.
EL TEXT INDICATIU EL TEXT INDICATIU
Malgrat tot, la Terra gira i gira, i continuarà girant qui sap fins quan, permetent-nos continuar gaudint de les estacions solsticials i equinoccials, i de despertar-nos a un nou dia amb renovades esperances de que tot pot canviar.