Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/6/17

El Partido Popular de Mariano Rajoy ja té un ERE genuï de Valencia

La Fòrmula-1 de València que tant va mimar i defensar Franciscoo Camps, ex president del PP valencià, li ha fet una mala passada. Els auditors de la Generalitat del País Valencià ha tramès un ampli informe al jutjat, per pressumptes irregularitats financeres, que es van situar fora dels conductes normals i legals.
Està vist que la gent del PP no tenen paciència, i no saben donar treva a la seva ambició dinerària i de poder.
El Joc de l'Oca deu ser el rei a les files d'aquest partit, perquè des de qualsevol racó d'España han sortit i segur que continuaran sortint casos de carrupció, prevaricació i de qui sap què més. La cançoneta del joc que diu d'oca a oca i tiro perquè em toca, se la deuen saber de memòria.
Ara, Mariano Rajoy, els del PP ja us heu arrenglerat amb els del PSOE d'Andalusia que també estan ben empastifats amb els ERE d'aquelles terres a tocar d'Àfrica.
Mariano Rajoy i els seus més propers, tant del govern com del seu partit, se senten forts no tant pels vots que cada vegada en van perdent més pel camí, sinó pel salvavides politic que els sustenta, i que porta el logotip de C's com no podia ser de cap altra manera.
Mariano Rajoy està, en el fons, força tranquil, perquè observa com les esquerres, com sempre ha passat en aquest patètic i corrupte país, no acaben de posar-se d'acord en uns estires i arronsa eterns i estèrils, i per altra banda, el Rajoy, sempre té la bombona d'oxigen que li aporta l'Albert Ribera i el seu partit, donant-li garanties de mantenir al PP a la Moncloa i mantenint-se al marge de la irregular situació de la Comunitat de Madrid, que té a la seva presidenta en el punt de mira.
Si les esquerres i altres forces politiques progressistes i amb representació al Congrès de los Diputados no són capaços d'unir-se per a barrar el pas al Rajoy i al seu partit fotent-los fora de la Moncloa, que marxin tots i  totes cap a casa., i a otra cosa mariposa.
Ja vindran altres convocatòries electorals per a que els ciutadans adoptem les mesures de càstig que es mereixen els uns i els altres.
 I com a mostra de la merdosa mediocritat politica que ens toca viure i suportar, també a Catalunya i des de Catalunya, ara els del cup de merda de la CUP demanen que es castiguin els mitjans de comunicació que no donin suport al referendum.
Visca! el vostre sentit ètic i de responsabilitat dels afers públics, i gràcies per demostrar-nos un cop més que sou uns sectàris i uns evidents enemics de la democràcia i de les llibertats individuals i col.lectives.
Pel que fa a mi, els de la CUP podeu continuar ofegant-vos en la vostra pròpia merda politica i social. Ja és prou patètic que la gent de JxSí i els d'ERC encara us riguin les gràcies perquè us necessiten, encara que sigui com a paper de water, per a netejar-se les seves vergonyes i tapar les seves carències.