Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

26/6/17

Europa torna a carregar contra la societat europea amb el CETA

Cal dir NO amb radicalitat contra el CETA
No al CETA, està clar que no, perquè aquest projecte de institucionalització de lliure comerç entre Canadà i la UNió Europea, només beneficiarà als de sempre, és a dir a les multinacionals, a les grans financeres i a la casta politica europea, i també canadenca, en detriment clar dels centenars de milions d'europeus.
Poca cosa bona pot ser això del CETA, quan és defensat aferrisadament pel centre dreta i la dreta del populars de la UE, i és qüestionada i criticada durament, si més no, oer les esquerres. Poca cosa bomna ens pot aportar als europeus aquest acord comercial intercontinental, quan la casta politica de la UE i els seus buròcrates mediocres, el defensen com si el CETA ens hauria de salvar de tots els mals i misèries.
Sis motius per a no donar suport de cap mena al CETA; atempta contra els drets de les persones; contra la democràcia i també contra el clima..., qui dóna més?. Amb aquestes perspectives tan negres i negatives, ¿quin europeu responsable i sensat es pot posar al costat de tota aquesta colla petètica de la Comissió Europea i dels seus subordinats mediatitzats pels seus superiors politics i tècnics?.
Aquesta colla de politics encara no han fet prou mal a la societat europea amb les seves politiques econòmiques que van aplicar amb duresa i rigor inhumà durant els anys de la crisi que encara no s'ha superat?. Com pot ser creïbles tota aquesta gentusa que mai trepitja els carrers i entra en contacte amb els ciutadans, per a compsar els seus neguits i preocupacions?.
Politics i buròcrates, els beneficiaris del CETA
Aquesta gent està arruinant Europa amb les seves politiques, no tan sols econòmiques, sinó que també amb les seves politiques migratories obrint les fronteres de bat a bat per a que es colin sense problemes criminals i assassins musulmans, emparats i amagats en mig de la gent que realment ha fugit de la guerra siriana?.
Quina credibilitat es mereixen els de la Comissió de la UE i demés fauna politica d'aquest macro Europa que s'està desmoronant, de moment, sense fer gaire soroll?.
O els europeus decidim defensar-nos de tot aquest personal que té a les seves mans el present i l'incert futur de la Unió Europea, de tots nosaltres, o acabarem més empobrits i més dominats i aplastats pels poders despòtics econòmics i politics. Quan això arribi, que ningú es queixi.