Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

15/6/17

PDECAT, el Partit Democratic Europeu de Catalunya que ja fot pena

Pablo Iglesias, secretari general de Podemos
Abstenir-se, com ha fet el PDECAT, a l'hora crítica de votar a favor o en contra de la moció de censura contra Mariano Rajoy, que fou presentada per Unidos-Podemos i que va defensar de forma brillant i argumental Pablo Iglesias, desqualifica del tot a aquesta formació politica catalana, filla de la podrida i corrupta CDC de l'esperpèntic i patètic Jordi Pujol Soley.
No seré pas jo, senyors del PDECAT, qui us voti sigui quina sigui la convocatoria electoral que formalitzeu. És impossible votar a una formació que encara no ha sigut capaç de trobar el seu lloc ideològic dintre del ventall existent actualment, i encara més impossible resulta votar a aquesta gent desprès d'abstenir-se, donant alè i més oxígen tant al Mariano d'España com al seu partit de la dreta conservadora més radical del conjunt d'Europa.
Que ens surti el tal Campuzano dient-nos, en un intent de fer-se el graciós, que votar la moció en qüestió era una broma, ja desqualifica tant a qui ha fet aquesta afirmació, com a la formació politica que representa al Congreso de los Diputados.
Està clar que el PDCAT no ha trobat el seu lloc ideològic que el catapulti en el camp politic de Catalunya i d'España, i que la deriva en la que està immersa acabarà per pasar-li una bona i cara factura. Aquesta gent no pot amagar que al costat, no al darrere de la nova direcció d'aquest partit, està ben situat l'ex president Artur Mas, el fill politic del Jordi Pujol Soley.
El PDCAT l'ha cagat, tal com sona, amb la seva abstenció afavorint al Rajoy, i això s'ha de pagar, és a dir, els catalans hem de passar-li factura com ja esmentava unes linies més amunt. No pot ser, senyors del PDCAT i de JuntsxSí que per un costat planteu cara al govern central encapçalat pel Rajoy, i mentre dura l'enfrontament entre les dues administracions, des de Catalunya li donin oxigen al PP. No pot ser, és impossible digerir aquest pollastre.
Per cert; que l'enfrontament Rajoy-Puigdemont per la qüestió del sobiranisme , de la independència i del referendum, acabarà en no res, fa temps que està més que cantat, però uns i altres fan durar la dialèctica i l'enfrontament, perquè els hi resulta rendible des del punt de vista politic i electoral.
De fet, senyors del PDCAT, malgrat la vostra inqualificable i vergonyosa abstenció, qui ha sortit reforçat de la moció ha sigut, sense cap mena de dubte, Pablo Iglesias, perquè el PSOE de Pedro Sanchez no ha sabut o no ha pogut estar a l'alçada de les circumstàncies.
Apa, adéu senyors del PDECAT. Confiteu-vos la vostra abstenció. Ah!, per cert, me n'oblidava: per favor senyors d'ERC, deixeu-vos de tanta broma referendum sí o sí. Deixeu-nos descansar d'una vegada, desprès de cinc anys de suportar-vos les vostres sesions de teatre politic i mediàtic compartit amb els del PDECAT.