Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/6/17

A Pedro Sanchez li ha sortit un bony que en diuen Susana Diaz

Pedro Sanchez reelegit per la militància secretari general del PSOE
L'alternativa d'esquerres per fotre fora de la Moncloa al podrit Partido Popular, d'una punyetera vegada, ja té la veu cantant de l'andalusa Susana Diaz. L'andalusa fracassada i aplastada per la militància a les pasades primàries del PSOE, li recorda a l'actual i electe secretari general del partit, Pedro Sanchez, que no hi ha alternativa per a l'operació.
Tot depén dels números, de les interaccions entre els diferents partits, tot deixant de banda als de C's, l'apèndix del PP i l'escolanet del Mariano d'España, amb qui és impossible negociar res o gairebé res que no sigui perjudicar les classes populas i mitja.
Segur que l'andalusa, que, per sort, no va arribar a ocupar la cadira de sultana, sí que ben aviat trobaria l'alternativa fent costat a la dreta més recalcitrant que ha tingut la democràcia espanyola des del final de la dictadura militar franquista. 
A la Susana Diaz no li faria cap basca negociar amb el PP per a fer alguns petites retocs d'alguns aspectes no gaire compromesos ni profunds de les actuals politiques despòtiques del PP, per a fer veure que canvien algunes coses per a deixar-ho, al final, tot tal com ja està. 
Que el Pedro Sanchez no ho tindrà gens fàcil per a treballar i negociar possibles aliances politiques per a fer un bloc compacte contra el PP, ja ho sabiem tots i totes, no calia que ens ho digués aprofitant el 39è Congrès del seu partit, on l'andalusa encara se sent una mica forta envoltada per la decrèpita casta politica socialista, que en el seu moment li va donar suport incondicional i sense amagar-se'n.
La Susana s'ha d'anar acostumant a la seva nova situació dintre del seu partit, i assumir que la militància que no és tonta, li va barrar el pas per a que no fos la seva secretaria general. Aquest és un fet irrefutable, i que va demostrar que quan el poble pot parlar sense embuts expresant el que pensa, ho diu peti qui peti.
Aquesta sí que és la gran virtud i grandesa de la democràcia, i no les politiques de saló que es van organitzar entre els varons i les antigualles del PSOE per a intentar, totes per totes, evitar la proclamació de Pedro Sanchez com a secretari general del PSOE.
La Susana Diaz ha de deixar de ser un gra purulent que intenta infectar tot el cos politic i social del PSOE, amb la clara finalitat de treure'n la màxima rendibilitat en el futur. Queda't quieteta a Andalusia, al costadet de la teva estimada Macarena, Susana, i no molestis ni empastifis ni als teus ni al conjunt de la societat.
Malgrat les aparences i la hipocresia que li és pròpia a la casta politica en general, i en aquest cas en particular a la socialista, la jugada els va sortir ben malament, desastrosament malament, de la qual cosa, fins i tot els no socialistes, ens hem de sentir alleugits.
I és que de la hipòcrita perversitat politica i de la melidicència de molts, afecta globalment al món de la politica, i és per això que la societat cada cop creu menys en tots ells i elles.