Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/6/17

President Puigdemont, si us plau, menys postureo i menys teatre

Estic cansat, fart i tip de sentir parlar del Procès, del sobiranisme, de la independència de Catalunya i d'intercanvis estúpids i inútils d'advertències i d'amenaces teatrals que es tiren uns contra els altres, em refereixo entre els de Madrid i els de Barcelona o a la inversa. Tanto monta, monta tanto.
Tan fart i tip n'estic de tant de postureo i de teatre politic d'uns i altres, que si realment des de la Generalitat s'organitza un referendum o consulta a l'estil del ja llunyà 9-N, faré el que vaig fer aquella dia, no anar a votar.
I m'explico el perquè no ho vaig fer el 9-N, i el perquè tampoc ho faria en el cas de repetir-se la comèdia el proper 1 d'octubre del 2017, tal i com ha anunciat el president Puigdemont rodejat de la claca i escenificació al Pati dels Tarongers, a la que ja n'estem més que acostumats i aburrits. No vaig votar ni votaré per a donar una satisfacció innecessària, ni als politics catalans ni als d'España, una satisfacció que no es mereixen.
Anar a votar en una convocatoria que no tindrà el suport juridic, ni legal, ni del conjunt dels països de la Unió Europa ni de Venècia, com tampoc el tenia la del 9-N, és del tot innecessari i ratlla al ridicol. Els catalans, cada dia més, i desprès de 5 anys de remenar la mateixa història, estem molt més preocupats per la sanitat, per la precarietat de les pensions, i per la qualitat de l'ensenyament aixó com per l'habitatge, que amb les picabaralles i retòriques dels politics d'ací i d'allà que no resolen res de res, desgraciadamentcap problema.
La corrupció que esquitxa escandalosament al PP, desgraciadament tampoc s'escapa de Catalunya.
El cas Palau, les comssions del 3 i del 4% i l'escàndol repugnant de la banda criminal familiar dels Pujol Ferrusola, etc, no són precisament elements gratificants per a que els ciutadans tinguem gaire en compte els teatrals discursos que ens ofereixen retòricament els de la putrefacta casta politica en general.
President Puigdemont, des de JuntsxSí no es pot anar amenaçant de sancionar als funcionaris de l'administració catalana, tal i com ha fet reiteradament el diputat Lluis Llach.
Potser que aquest diputat es dediqui més a defensar als pensionistes que veuen com perden any rere any poder adquisitiu, amb uns increments anuals d'un trist 0.34%, per a evitar que els pensionistes catalans tingui d'anar ben aviat amb una mà al davant i una altra al darrere com sembla que van els fills dels Pujol-Ferrusola.
I per acabar aquest post, vull destacar el fet que hem pogut veure per TV els catalans pel que fa al ràpid acte d'anunci de la data del referendum, que el president Puigdemont no ha signat cap document i/o decret per a donar força politica a l'esmentat anunci. Només ho destaco perquè si més no m'ha cridat l'atenció aquest detall.
El Govern de Catalunya de veritat que té clar tot el que està donant de si el Procés, i la realitat social dels catalans davant del Procés?, crec que no, i al damunt, els de JuntsxSí, us heu convertit en hostatges del cup de merda de la CUP, i així a la deriva aneu tots plegats.