Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

31/7/17

Arran, la banda de cadells salvatges engendrats per la CUP de merda

Si els d'Arran han de governar Catalunya, apretem a còrrer
Barcelona ha caigut a les urpes dels primats d'Arran, la banda de cadells salvatges i primaris que han engendrat i parit els capdavanters de la merda de la CUP anticapitalista.
Barcelona, ja no pot haver caigut més avall en la seva vertiginosa i estúpida ambició de convertir-se en el Cap i Casal del Món. Catalunya, sembla, que ja li escau massa petita.
Barcelona s'ha convertit en una ciutat insuportable, agobiant i asfixiant, gràcies a l'avaricia i al centralisme desfermatat dels politics que l'han governat i governen, especialment des dels darrers 15  a 20 anys. 
I cada cop va a pitjor.
Barcelona ha caigut en el punt de mira dels anticapitalistes llepa culs de la CUP, que amb l'ajuda imperdonable de la gent de JuntsxSí, han convertit Catalunya en un camp de batalla ideològic, oh sorpresa!, compartit entre el centre dreta català (PDeCAT i demés fauna catalanista) amb la nova fornada dels d'esquerres i anticapitalistes (Abans eren PSUC, CNT...etc), enfrontats cada cop ma bmés virulencia amb la dreta espanyola i també catalana, que a Catalunya sempre n'hi ha hagut de catalans diguem-ne espanyolistes en tota regla. El que passa és que els d'Arran i de la CUP de merda, a aquelles forces d'esquerres de 30 o 40 anys enrere, no els hi arriben ni a la sola de la sabata. CUP i Arran són una caricatura mal feta d'aquella gent.
Fa uns dies que els primats d'Arran van asaltar un Bus-Turístic barceloní, farcit de turistes que pretenien donar una volta per la ciutat, causant espant entre els ocupants del vehicle i provocant danys diversos al mobiliari. Aquesta gentusa bàrbara de mena, diuen que ho van fer com a resposta i protesta per la massificació turística que viu Barcelona, fet que en gran part comparteixo.
Ja ho deia al començament del post que aquesta ciutat s'ha convertit en insuportable i asfixiant, però no per això, quan passo per Barcelona (només la travesso normalment de sud a nord o a l'inversa), em dedico a reventar rodes de bicicletes i dels autobusos turistics, ni agredir voluntariament o no als turistes, etc. 
Aquestes actuacions només són pròpies de gent mancats de cultura, de sensibilitat social i col.lectiva i d'energumens que es volen imposar, ho vulguis o no, i amb embut el pensament únic totalitari i excloent a l'estil de l'esperpèntic dictador i assassí Nicolàs Maduro, del bolxevic Pablo Iglesias que vol fer purgues a Catalunya, o dels Castro a Cuba, etc.

Gent d'Arran, no vingueu a fer els primats a Tarragona
Si algun dia aquesta gentusa d'Arran i de la CUP han d'arribar a governar des de la plaça Sant Jaume barcelonina, si-us-plau, aviseu-me amb temps, perquè faré les maletes amb tota urgència per a fotre el camp de la Catalunya que m'ha vist nèixèr, crèixer i que m'ho ha donat tot al llarg de la meva vida.
No podria suportar convertir-me en un súbdit aplastat per la bota cruel i autoritària de la gent de la CUP i d'afins a ells. 
I de tot el que està passant a Catalunya no només en té molt responsabilitat la CUP, sinó que tant o més en tenen l'ex president Artur Mas, i l'actual president i el seu partit, el PDeCAT que s'han agenollat vergonyosament juntament amb els d'ERC, als peus de l'anticapitalisme galopant, compartint complicitats i dèries irrealitzables per ser il.legals. Deixeu d'insultar i d'enganyar als catalans, si és que encara teniu una miqueta de seny i raó.
De moment, primats d'Arran, no vingueu a entorpir amb la vostra bestialitat que us és pròpia, el turisme de Tarragona, de la meva ciutat, i no asalteu com autèntics bandolers el Trenet Turístic que està tenint tant d'èxit.
Addenda.- Barcelona governada per tolerants tot compartint estratègies amb els radicals intolerants. Com es menja aquesta empanada, amb les mans o amb cullera?