Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

5/7/17

Catalunya independent sota el jou totalitari de la CUP?, no, gràcies

Catalunya es troba abocada al perillosissim llindar de l'abisme del trilerisme politic, empesa descontroladament i estúpidament per les inèrcies antisistema que va imposant els del cup de merda de la CUP. Ells marquen el pas directe cap a l'abisme de la inconstitucionalitat i del trencament i enfrontament social que es viu a Catalunya.
Diguin el que diguin els del patètic PDECAT començant pel president Puigdemont, a Catalunya qui marca el pas, el ritme i les seqüències de la politica catalana és, per desgràcia dels catalans, la gent de la CUP, aquells que amenacen als mitjans de comunicació si no fan el que els hi diuen, o aquella gentusa que reclama la Catedral barcelonina per a organitzar festes i follamentes col.lectives. Baja, volen el primer temple del que en diuen el Cap i Casal de Catalunya, per a organitzar el gran teatre oniric a la mida de Caligula. Per què no demaneu també i de passada, els oratoris i/o mesquites dels musulmans per a les mateixes finalitats?. Sous uns covards i uns estúpids.
I en mans d'aquesta gent, els del PDECAT , han deixat el present i un incert i tenebrós futur per al nostre país. Uns i altres saben perfectament que, amb la llei a la mà, des del govern central i des del Tribunal Constitucional de l'Estat espanyol, els empara la llei, donat que agradi o no, l'Estatut de Catalunya que ve a ser com la Constitució catalana, és de tot i per tot de rag inferior a les lleis i normes que afecten a tots els territoris d'Espanya.
Feu el fotut favor de no enganyar més i deixar de prendre el pèl als ciutadans de bona fe i fins i tot als que per ignorància creuen tot el que els politics vomiten, dia sí i dia també, des de la centrifugadora cerebral i mental de Catalunya..., em refereixo està  clar a TV3 i al seu canal susedani 3/24.
El dia 1-O passarà sense pena ni glòria. Al temps catalans, que no falta pas gaire per a arribar-hi. De moment, el Constitucional ja ha tallat l'aixeta per a les despeses diverses previstes per al referendum, i ara caldrà veure quina fitxa, els de la CUP, obligaran a moure, tant als del PDECAT com als de l'esperpèntica ERC, per a continuar l'enfrontament que no ens porta enlloc, per a que ben aviat tota aquesta tempesta, a vegades huracanada, que fa cosa de cinc anys que dura, afluixi, s'assereni i el seny, que deien abans que era tan pròpia dels catalans, és recuperat definitivament.
Pere Aragonés, secretari d'economia de la Generalitat de Catalunya
Jo particularment, en un hipotètic referendum il.legal no hi participaré, ni per activa ni per passiva, perquè no oferiria cap garatia ni legal, ni juridica ni, fins i tot, politica. Anar a votar no serviria per a res en absolut, tal i com va passar amb la paròdia de referendum del 9-N.
Addenda.- Els governs de l'ex presients Artur Mas i de l'actual, Carles Puigdemont, els hi tenim de preguntar què han fet amb els diners que administren.
L'any 2010, el de l'últim govern tripartit, el deute de la Generalitat era de 35.616 milions d'euros: A hores d'ara, s'estima que acabarà l'any 2017 amb un deute de 77.231 milions d'euros. Les dades les ha facilitat el secretari d'economia del Govern, Pere Aragonés.
En menys de 7 anys, el deute ha crescut amb més de 40.000 milions d'euros. Algú del govern català donarà alguna explicació convincent i diàfana a la societat civil de Catalunya?.