Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

7/7/17

Els musulmans que no asumeixen els nostres valors, que se'n vagin

Les musulmanes i els musulmans que són incapaços d'asumir que viure a Europa, a qualsevol país de la Unió Europea o d'Occident en general, comporta i obliga a que aquesta a respectar, faltaria més, els nostres costums, la nostra moral i la nostra ètica i la religió cristiana que aqui, per sort nostre, és majoritaria entre la nostra societat occidental.
Aqui no estem per islams ni per Mahomes.
Aquest post el dedico a l'estúpida musulmana que va faltar al respecte, escridassant-la, a una jove espanyola simplement perquè portava uns shorts i que la vestimenta la ofrendre a la musulmana.
Doncs, bé. Jo a aquesta musulmana, que va pels carrers a la moda fantasma, i a totes aquelles musulmanes o musulmans que viuen entre nosaltres, només se m'acut dir-los que fitn el camp, perquè gentusa d'aquest calibre aqui sobren, no sónb benvingudes, més aviat ens resulten repugnants.
Marxeu d'Espanya, de Catalunya, de Castella, de França, d'Alemanya, de Noruega, de Finlandia, d'Islandia, d'Itàlia, de Romania, de Suècia, de Dinamarca, dels EEUU, etc, foteu el camp, perquè en aquestes condicions no us podem acceptar per intolerants i per irrespetuosos amb nosaltres.
Els europeus hem de tenir molt clar, que no podem deixar passar comportaments tan reporbables com el d'aquesta musulmana que ja hauria d'haver fet les maletes i anar-se'n ràpid de casa nostra amb el primer avió.
Aqui, a Europa, l'islam és una mena de seudoreligió sobrevinguda subrepticiament  sense que ningú l'hagi desitjat ni convidat a venir. I com que em ve a to, recordo a l'evangelista Mateu que als capitols 7 i 14 de l'evangeli que se li atribueix, ja alertava al poble d'Israel sobre l'arribada futura de falsos profetes procedents d'orient. Qui vulgui entendre, que entengiui.
Aqui, insisteixo, ja tenim els nostres principis, les nistres i valors per a la convivència, i els valors que es deriven de l'esmentada religió islàmica, aqui sobren, no ens fan cap falta, perquè són per damunt de tot intolerants i totalitaris com ho és la seva pròpia seudoreligió inventada a partir del judaïsme amb retocs més o menys folclòrics de cristianisme.
Aquesta genteta musulmana ha d'entendre que són ells qui han vingut, majoritariament de forma il.legal, i que nosaltres mai els hem cridat per a que vinguin. No ens fan cap falta, per a res ens fan falta elements d'aquesta mena.
Visualitza aquest vídeo, no te'l deixis perdre. Sincerament val la pena