Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

22/7/17

Gregorio Moran, periodista, ha sigut censurat per La Vanguardia

El periodista i escriptor Gregorio Morán
La Vanguardia, dita de Catalunya, cap visible i inqüestionable de la premsa més conservadora i dretana del nostre país, ha aplicat la censura al periodista i columnista setmanal d'aquest roratiu, Gregorio Moran, i no li ha publicat l'article que sota el títol Los Medios del Movimiento Nacional, s'hagués pogut llegir a l'apartat genèric de Sabatinas Intempestivas. (Clica damunt de l'enllaç per a llegir l'article).
Malgrat els intents de la direcció del rotatiu del Grup Godó, l'interesantissim article del periodista asturià afincat a Catalunya, no té pèrdua, de cap a cúa, i no ha trigat gaire en circular per les xarxes socials, la qual cosa ha fel totalment inútil la decisió de la direcció de la Vanguardia, perquè l'hem llegit miliers de catalans i no catalans.
Un cop més, La Vanguardia, a més de perjudicar la seva ja qüestionable imatge d'imparcialitat informativa i periodistica que preté demostrar, en aquesta ocasió ha xafat merda i de la bona. Les xarxes socials són fulminants en ocasions, i permeten desemmascarar les maniobres politiques i periodistiques a les quals la dreta conservadora i liberal estan molt acostumats.
Jordi Pujol, sí que cal tallar branques i troncs, per ha fer caure nius i polls

Un cop s'ha llegit l'article del columnista de La Vanguardia, hom se n'adona del perquè la direcció del diari en qüestió ha fet anar sense compasió les tisores. A l'article erls talibans de Catalunya, la CUP, el clan Pujol Ferrusola, etc queden tocats i ben tocats. Per cert, en un estil finissim, delicat però contundent.
Gregortio Moran no se les guarda a la butxaca, no calla. Denuncia tot el que és denunciable i qüestionable des de la perspectiva de l'actual politica catalana, que cada vegada va més a la deriva, tot desconcertant a la societat catalana en general, perquè des de la Plaça de Sant Jaume saben molt bé que el fatídic Referendum del 1-O no es portarà a terme per ser del tot il.legal.
Forçar la màquina fins al limit, no provocarà cap topada de trens, provocarà que el dipòsit de l'aigua que origina el vapor de les màquines de tren reventi i provoqui una catàstrofe. I això, també ho saben molt bé des del Palau de la Generalitat, que ha arribat al punt crític en el que estem, perquè s'ha acovardit davant la impresentable i destructiva CUP.