Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/7/17

La Cupula de la Roca, de l'esplanada del Temple, volarà pels aires

La Cúpula de la Roca mai ha sigut una mesquita, i no té cap utilitat
L'Islam s'ha apropiat d'un espai més que sagrat per als jueus des de fa més de 2000 anys. Allí es va construir el segon Temple a l'època d'Herodes el Gran.
Aquesta gent diuen que l'esplanada del Temple de Jerusalem és el tercer lloc més sagrat per a l'islam, però el que no diuen és que per als judaïsme és el primer i el més sagrat.
Que no fotin més merder aquesta gent, i que es vagin oblidant de l'esplanada del Temple.
Del Temple que fou destruit per la ràbia dels romans idòlatres, que no toleraben que els jueus es neguessin a adorar un simple i dèspota emperador divinitzat per la ignorància humana i religiosa.
L'esplanada del Temple, més aviat que tard, haurà de quedar totalment neta de construccions musulmanes com les de la mesquita d'Al-Aqsa i de la Cupula daurada, que degraden i violen la sacralitat jueva del lloc. I és que tot ja està preparat per a la constrtucció del Tercer Temple. Només és qüestió d'esperar algun temps.
Jerusalem mai va tenir cap importància per a l'inventor de la religió dita islàmica, em refereixo a Muhammad o Mahoma; tant és així que en cap linia dels 114 capitols, o azores, del Qur'an, no es fa ni la més minima referència a Jerusalem, la capital ancestral del poble i nació jueva.
Muhammad mai va posar els peus a la terra dels hebreus, mai. És una invenció, una fantasia piatosa musulmana, allò que ens han volgut fer creure que Mahoma va volar pels aires cavalcant una euga, enlairant-se des de l'esplanada del Temple. Quina parida!.
És fals que Mahoma no es pot representar mostrant el seu rostre
La seva dona o esposa, Kadisha, referint-se a aquest viatge del somniatruites, ja va deixar dit ben clar que Mahoma aquella nit va estar tota la nit al llit i al seu costat. La dona va afegir, segons consta en els documents de l'epoca, que tot era un somni del seu marit.
Així doncs, l'esplanada del Temple, insisteixo, més aviat que tard, s'haurà d'alliberar de la Cúpula de la Roca, que és un simple monument islàmic, no és ni ha sigut mai una mesquita destinada a la pregària.
És més, tot sovint els joves musulmans hi jugen a la pilota rebotant la pilota contra els murs de la construcció octogonal. La falta de respecte és més que evident, i ho fan els mateixos que sempre es queixen de tot i per tot.
Les protestes d'aquests dies de la comunitat musulmana de Cisjordania desprès que tres assassins palestins/israelians hagin matat a policies d'Israel a la zona de l'Esplanada i les que han fet avui atacant la policia israeliana perquè s'han instal.lat càmeres de vigilància i detectors de metalls, són protestes irracionals i simplement per a provocar al govern hebreu i organitzar, cpom sempre, fan els anomenats palestins, actes de propaganda contra Israel.
Aquest gent està més mal tractada pels seus propis, Mahmud Abbas per exemple, o pels terroristes de Hamàs de Gaza, que pel govern d'Israel, però això no és propaganda que els pugui afavorir, i callen covardament.
Addenda.- Que els ignorants i la perversió sectària social i religiosa declaradament enemics d'Israel, no parlin mai més de l'esplanada de les mesquites, en plural, perquè només n'hi ha una i no està precisament ocupant directament l'esplanada. Parlar, doncs, de dues mesquites és mala fe i odi contra el judaïsme.
Deixem-ho ben clar d'una puta vegada: L'islam va ocupar una terra que mai havia sigut la seva, arran de l'expansió d'aquesta seudo religió feta de retalls de la Torah i de guarniments extrets del Nou Testament cristià. Això és simplement l'islam. Que ara ens vulguin mentir dient-nos que Jerusalem i dels antics regnes d'israel i de Judà sempre han estat en mans dels àrabs, és una idiotesa i un atemptat gravissim contra la pròpia història i atempta contra la inteligència humana, si més no de la dels occidentals.
De la mateixa manera que Espanya fou ocupada per l'islam, com a invasors i ocupants que eren de la nostra terra, per la mateixa raó van ser justament expulsats pels nostres avantpassats, també així, tard o d'hora, també es repetiran aquells fets d'expulsió de l'islam, en aquesta ocasió de la terra ocupada d'Israel.