Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/7/17

Miguel Angel Blanco només va ser una victima més del terror d'ETA

Ernest Lluch, in memoriam,  també fou victima de la criminalitat d'ETA
La gent del PP no tenen vergonya ni ètica i, fins i tot, m'atreveixo a dir que dubto de la seva moral. Són politics esperpèntics, patètics, i d'una mediocritat politica i humana que em produeix vòmit. 
A què ve, gentusa del PP, acusar a l'alcaldesa de Madrid i a aquells que no compartim les diferències entre totes les victimes que van causar els assassins d'ETA?.
Què tenia, i què té, aquell jove basc, conegut com a Miguel Angel Blanco, per a que tingui de gaudir d'una posició preeminent i de privilegi pel damunt de la resta de les més de 800 victimes del terror etarra?.
A Catalunya ja tenim un més que digne substitut de Miguel Angel Blanco. A Catalunya també, els criminals etarres, van assassinar per l'esquena i a sang freda a l'Ernest Lluch en un aparcament de vehicles barceloní, el del seu domicili. 
A què ve tanto aspaviento del PP, alies (Partido Podrido), amb aquell militant del vostre partit, quan a Catalunya es van patir dos gravissims atemptats: El primer el que van cometre a l'Hipercor de Barcelona el dia 19 de juny de l'any 1987, i un altre quatre anys desprès, exactament el dia 25 de maig de l'any 1991, contra la caserna de la Guàrdia Civil de Vic causant 9 morts, dels quals 5 eren nens, i 44 ferits greus de diferent consideració.
Un guàrdia civil ferit porta una nena ferida greu per l'atemptat de Vic
Mai compartiré la injusticia flagrant que la gent del PP volen cometre diferenciant i enaltint la persona del basc degradant la importància, la mateixa importància, que tenen la resta d'assassinats pels d'ETA.
Sempre odiaré diferències d'aquestes característiques, que no tenen cap altra finalitat que la de desviar l'atenció cap a un individu que, og sorpresa!, era militant del PP.
Es veu massa la llauna d'aquesta colla de desaprensius i sectaris de la dreta ultra conservadora espanyola.
No em sorprèn que aquesta gent continui incomplint la llei de la Memoria Històrica, que encara avui, desprès de 47 anys de la mort del dictador feixista Francisco Franco, no es compleix ni es respecta com s'hauria de complir i respectar, més aviat al contrari, per a dignificar als ciutadans represaliats i assassinats pel règim franquista, pels del vostre bàndol.
Gent del PP, menys Miguel Angel Blanco, i més respecte per a les 800 victimed d'ETA i les seves families, que ja teniu prou feina netejant de porqueria i de corrupció les files del vostre impresentable partit.
Deixeu de vomitar tanta merda gent del PP, i deixeu de continuar sent el govern de l'IBEX-35 en detriment dels ciutadans d'aquest podrit país que se'n diu España..