Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/7/17

Nicolas Maduro, qui lluita contra un dictador mai és un terrorista

És comunista, feixista, nazi..., o què cony és segons la salutació que fa?
El dictador bolivarià, Nicolás Maduro, acusa de terroristas als opositors al seu règim filocomunista, que empresona politics que li fan nosa, i ha assassinat pels carrers a més de cent veneçolans que li plantaven i li planten cara.
Nicolás Maduro ja se l'hauria d'haver neutralitzat, si les voluntats dels països realment democràtics i defensors dels Drets Humans, s'ho proposesin seriosament i amb tot el rigor que la situació politica i social de Veneçuela exigeix especialment dels països europeus i d'Occident en general.
Està clar que els viatgets politico-turístics que l'ex president espanyol, Rodriguez Zapatero, ha fet per a parlar amb el dictador bolivarià, no han servit gairebé per a no res. El dictador Nicolás Maduro té previst caigui qui caigui, celebrar les eleccions constituents per a la seva major glòria politica, amb la única finalitat de continuar perpetuant-se al poder, per desgràcia del poble veneçolà.
És evident que qui no està d'acortd ni vol que el seu país es converteixi en una pura i dura dictadura comunista, a l'estil de les dictadures sudaques de molt mal record per a tots plegats, li plantin cara i el desafiïn al tal Maduro de la mano dura.
I no són terroristes; ells no assassinen pels carrers com sí que ho fan els salvatges seguidors del regim totalitari que capitaneja el camiones Maduro. Una miqueta de cultura, no li faria cap mal, segur que no se li indigestarà, i ben segur que la cultura l'ajudaria a comprendre que, erigir-se en un represor del seu pròpi poble, forma part de la supèrbia, de l'estupidesa i de l'orgull que són fruit inquestionable de la ignorància més supina que pot tenir un ser humà.
Desitjo de cor que aquest dictador veneçolà caigui de la seva trona de fang el més aviat possible, i que els ciutadans veneçolans visquin plenament en llibertat alliberats del cruel jou del bolivarisme.