Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

13/8/17

Anjem Choudary, que cony hi fa a Europa un musulmà que ens odia?

Què collons hi  fot aquest fantasma islàmic a la Unió Europea?
El Regne Unit que està plagat de musulmans com per desgràcia també hi està França, acull un seguit de immigrants que professen l'islam, i que no se n'estan de provocar-nos i de dir que nosaltres els marginem i maltractem. No és així, precisament, més aviat és tot al contrari.
L'imam radical Anjem Choudary no es talla ni una mica acusant als cristians, en aquest cas als espanyols, de faltar al respecte als musulmans durant la Setmana Santa cristiana que sortosament encara se celebra per arreu d'Europa i de tot el món occidental. I jo em pregunto que com pot ser que un personatge, i al damunt musulmà, tan repgnant i repulsiu encara estigui llençant les seves prèdiques per les terres d'Anglaterra?. Com és que encara no se l'ha expulsat, no ja del Regne Unit, sinó d'Europa?.
Està clar que gentusa d'aquesta mena no es mereixen el nostre respecte ni la nostra consideració, ben al contrari. I com que aquesta mena de gent intolerant, que paradoxalment són tolerats per la societat occidental a la qual odien i voldrien destruir, cada cvop es fan més notoris i són més nombrosos, ningú s'ha de sorprendre que sorgeixin grups cada vegada més significatius i significats que els babaus bonistes titllen d'extrema dreta, de neonazis, de racistes i/o de xenòfobs. 
Manifestació nacionalista en defensa dels valors europeus i d'Occident
Els grups nacionalistes radicals, que no vol dir que siguin neonacis ni xenòfobs, estan en tot el seu dret en reivindicar el respecte a la nostra societat, a la nostra cultura, als nostres valors occidentals que emanen especialment dels Drets Humans, en contra de la intolerància i supèrbia de molts, massa, musulmans que viuen a Europa per degràcia nostra.
Les topades entre tolerants babaus i els anomenats supremacistes que s'han enfrontat a Virgina (EEUU) aquestes darreres hores, no són altra cosa que el resultat d'aquestes cada cop més evidents diferències d'entendre la vida sigui des del laicisme militant, des del laicisme indiferent o des de la fe cristiana sigui quina sigui la confessió o l'església a la qual hom s'ha adherit voluntariament.
Tot plegat em dóna peu a dir-li des del meu bloc a aquest imam intolerant i orgullós, que si s'ofen i no li agraden els actes que arreu d'Europa es fanb durant la Setmana Santa, ho té molt fàcil: que faci les maletes, que s'endugui el seu Alcorà, llibre que èr cert no necessitem per a res, i que foti el camp d'una puta vegada de la Unió Europea. Es farà un favor a si mateix i, per descomptat, que ens el farà a tots els europeus. Quin descans si fots el camp per sempre, malgrat que sembla que vas nèixer al Regne Unit.
Addenda.-Cinc raons que sustenten que l'Islam és una religió falsa.