Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

19/8/17

Catalunya ja és, de fet, victima mortal del salafisme radical musulmà

Àngel Colom, el tastaolletes de la politica catalana, va convertir el Parlament en un mostrari del salafisme islàmic

Gràcies a les pèrfides politiques migratòries engegades durant més de dos decenis pels governs de CiU, avui Catalunya ja s'ha convertit en l'epicentre del salafisme radical musulmà, que ja ens està mostrant le seves urpes mortals i assassines de l'islam.
Aquell Àngel Colom, el tasta olletes de la politica catalana que s'ha vist empastifat per l'escàndol financer del Palau/Millet, i que els convergents el van convertir en una mena d'ambaixador de Catalunya al Marroc per a omplir la nostra terra de musulmans, era en el seus millors temps el gran Ayatollah Català amb la connivència perversa de CiU, inventant-se aquella tragèdia humana i social dels Nous Catalans.
Els Nous Catalans es podria dir que s'havia convertit en una mena de secta catalanòfila farcida d'immigrants, especialment musulmans procedents del Marroc, terra de moros on el salafisme s'ha fet fort i radicalitzat, amb la  intenció d'adoctrinar-los per a la defensa de l'autodeterminació, diuen, de Catalunya.
I heus ací, que tota aquesta radicalitat islàmica independentista, oh paradoxa, ha anat penetrant i calant al si de la pacífica societat catalana, de la mà dels partits, CiU, que durant una trenta d'anys han governat els destins del nostre país, i el nostre futur si no som capaços de redreçar-lo amb energia i radicalitat democràtica, tot defensant els valors i la cultura que ens són pròpies de la civilització d'Occident.
Sort que algú va il.luminar la ment de l'ex president Artur Mas, que va ordenar recentment tancar definitivament la barraca idílica on s'havia instal.lat còmodament l'Àngel Colom.
Tal para cual, que es diu en llengua castellana
Malgrat tot, el dany  a Catalunya i a la nostra societat ja s'havia fet i consumat, i el passat dijous, dia 17. Catalunya va tremolar de sud a Nord passant pel centre, a causa del terror i de la criminalitat assassina de l'islam, dels qui ens tenien de donar la mà per assolir la independència.
Que imbècils que són, tot sovint, els politics.
Que imbècils que som els catalans d'empasar-nos tanta bestiesa politica durant tants anys!. Ara estem començant a pagar els gravissims errors d'aquelles politiques migratories que mai s'haurien d'haver dissenyant i menys encara aplicat.  Pel que sembla, l'Àngel Colom, a més de fer d'ayatollah català pel Marroc, també es dedicava al comerç de la xampanyeria i es veu que li anava més que bé.
El resultat, doncs, de tanta irresponsabilitat politica de moment són els atemptats criminals comesos a Barcelona i a Cambrils per un grup de criminals musulmans fidels a les directrius de la banda assassina del Da'esh. I molt em temo que aquestes accions islàmiques només seran l'aperitiu del que ens haurem de mengat i empassar.
Dos imatges del moro Younes Abouyaaqqub que busca l'Europol
I una pregunta als politics si és que són capaços de respondre-la: per què no s'ha expulsat a temps tota aquesta faramalla intolerant islàmica radical salafista?. Per què se'ls hi permet continuar predicant la radicalitat musulmana/corànica contra tots nosaltres i contra la nostra civilització?.
Poden respondre, insisteixo, els politics a aquestes i a moltes altres preguntes relacionades amb la bestial i irracional islamització de Catalunya?.
Addenda.- La que faltaba per saber. L'imam radical salafista de Ripoll havia sigut condemnat a quatre anys de presó per tràfic d'estupefaents. Així prediquen, aquesta gentusa, la seva religió.