Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/8/17

L'islamofòbia està justificada. Catalunya és victima del terror musulmà


Un altre acte criminal i assassí realitzat per musulmans ha tacat de sang innocent Les Rambles de Barcelona. Tretze ciutadans han caigut mortalment ferits per l'acció criminal indiscriminada en nom de l'islam, d'una ideologia politico/religiosa que predica l'odi contra cristians i jueus des de les seves escoles o madrasses als infants que han tingut la desgràcia de nèixer en un país dominat per l'islam.
Aneu, politics i Ong's carregats d'estupidesa que en nom dels Drets Humans aneu obrint les fronteres a immigrants que ignorem en quines intencions reals ens van invadint.
Aquest fet que avui ha ocurregut al cor de Barcelona, i que mesos enrere també han succeït a diversos països europeus, i que porten el criminal i cruel segell de l'Islam, sense cap mena de dubte que revifarà, com és natural i lògic, la islamofòbia creixent que es respira en els diferents ànbits socials de la nostra societat, i em refereixo a la societat en general de la Unió Europea.
Si se'm pregunta si soc islamofòbic afirmaré que sí que en soc, i ho afirmo sense avergonyir-me de res ni per a res. Jo no faré mai costat a gent que estigui vinculada d'una o altra manera a l'islam, per una senzillissima raó. Els musulmans, tots, tots els que han mamat les prèdiques islamiques des de petits, saben perfectament el sentit profund de la taqiyya, o l'art de mentir, de desimular o amagar el que una persona pensa o té intenció de fer.
La taqiyya, per si mateixa, ja converteix a qualsevol musulmà en un ciutadà no fiable, ni veraç. Mai sabràs, dún musulmà, si és sincer amb tu el cent per cent o no. Mai ho sabràs en certesa.
Tant és així, que la seva perversa Sharia, o llei islàmica, permet a qualsevol musulmà consumir alcohol, no anar a les pregàries, etc, amb la finalitat que ningú pugui sospitar, d'ell o d'ella, de radicalitat o d'excessiu fervor religiós musulmà.
Estem immersos en una guerra d'Europa i d'Occident en general, contra la radicalitat totalitària de la falsa religió de l'islam. Malgrat que ningú vol reconèixer que estem en una guerra més o menys encoberta, la guerra, l'enfrontament existeix i és innegable.
Qualsevol que negui aquesta realitat, és que està fora de joc pel que fa a la realitat social, politica, moral, ètica, i cultural entre les dues civilitzacions.
El problema és que a Occident, de marcada cultura judeocristiana, ha evolucionat al llarg dels segles, i la societat s'ha anat alliberant de les estupideses i de l'autoritarisme asfixiant especialment de l'Església Catòlica Romana. Per contra, el nostre oponent, l'islam, és incapaç d'evolucionar, i continuen vivint com si encara estiguessim al segle XII d.C.
Per tant, sempre defensaré la nostra cultura judeocristiana, en contraposició del radicalisme i del negacionisme dels Drets Humans per part de l'islam.
Per cert, la CIA ja va advertir fa cosa de dues setmanes, que el terror islàmic atacaria aviat España. Doncs l'atac ja s'ha consumat, i té continuitat perquè un altre possible criminal musulmà ha atropellat a tres policies a una de les sortides de Barcelona.
Abans us aplastarem com si fossiu escarabats de claveguera
Addenda.- No vull acabar el post sense abans cagar-me en el satànic Da'esh islàmic, i de manifestar-me partidari de la pena de mort per als autors d'actes criminals i de terrorisme.
Prou bonisme, senyors politics i gent de les Ong's irresponsables, perquè estem envoltats de merda musulmana. Doncs poca broma, perquè estem parlant d'un atemptat criminal higadista en tota regla, i que es va voler repetir hores després a Cambrils, a tocar de Tarragona.
Sortosament els cinc higadistes musulmans de l'atemptat frustrat de Cambrils, han sigut abatuts i morts pels Mossos d'Esquadra. En aquest cas podem comptabilitzar que 5 d'aquests miserables ja no tornaran a assassinar innocents.
No badeu politics, no badeu, amb la vostra autocomplaença, l'absurda tolerància i d'un bonisme impropi i insultant pels moments de terror musulmà que vivim, gràcies als patètics acords de Schengen.