Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/8/17

La CUP domina força bé les sessions circenques i de teatre al carrer

La CUP no és original ni amb la seva pròpia propaganda pro comunista
La gent de la CUP ja en fa d'esforços. ja, per a anar resorgint de les seves cendres a on la societat catalana els va abocant. 
Cada cop que es publiquen sondejos d'opinió, els electors partidaris d'aquesta mena de formació pseudopolitica anticapitalista i chavista made in Catalonia, va perdent suports.
Ja s'esforcen ja, també, per a ser originals amb la seva propaganda panfletària, però ni així se'n surten. La darrera capullada que se'ls ha passat pel cap, és fer anar l'escombra per a netejar, diuen, la porqueria politica que els envolta, però el plagi ha sigut més que sonat. Ni la seva pròpia propaganda no és original, ni tampoc ho és la seva ideologia que sembla una còpia mal feta, que ja és dir, del chavisme post chavisme, i del comunisme leninista/stalinista que fa anys i panys que ja el van soterrar els propis russos amb el suport de la Perestroika.
La gent de la CUP saben, potser, que és això de la Perestroika?. Per si un cas, us diré que va ser el contundent començament del desmantellament de la vella i rònega Rússia que Gorbachov va dissenyar amb encert i eficacia.
Els de la CUP ja fa temps que ens ensenyen les orelles i ara s'esforcen ens voler-nos mostrar fins i tot les dents. Que no es preocupin, perquè quan es comencin a repartir òsties a tort i a dret per la qüestió del 1-O, i es comencin a declarar il.legals a algunes formacions politiques i a col.lectius sociopolitics que s'esforcen vanament per a capgirar les lleis i desobeir-les sí o sí, aleshores en sentirem a parlar de veritat i amb tota la claredat que exigiran les circumstàncies.
Nikita Krushchev amb la sabata a la mà increpant a la presidència de l'ONU
La CUP ja fa massa temps que es dedica a oferir-nos tristes i deplorables sessions de circ mediàtic i d'espectacles de teatre de carrer. Fins i tot ja comencem a conèixer els guions que preparen abans de començar un nou espectacle populachero, com el que a finals de l'any 2013 ens va oferir el David Fernández amb sabata inclosa en una sesió de control al Parlament de Catalunya.
Tampoc aleshores el David Fernandez, prohom de la CUP en aquells anys, va ser original, perquè l'estrella politica que va brandar una sabata amb tota la mala llet possible, va ser el secretari general del PCUS, Nikita Krushchev, durant una sessió de les Nacions Unides que es va fer el dia 23 de setembre de l'any 1960. Per cert, els tarragonins aquell dia celebravem la festa major de la ciutat en honor de la nostra patrona Santa Tecla, i no se'ns va indigestar el pastís de festa.
Gent de la CUP, gràcies per dir-nos que doneu suport al dictador Nicolàs Maduro, el dèspota de la república bananera sudaca de Venezuela. Així tots podem saber quin tipus de merda podem arribar a xafar, per desgràcia, pels carrers i places dels pobles i ciutats d'aquesta maltractada Catalunya.