Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/9/17

l'Onze de Setembre fa 16 anys, la CUP i el terrorisme criminal islàmic

Avui fa 16 anys que la ciutat de New York va tremolar per entrar tot seguit en estat de xoc. La criminalitat assassina de l'Islam va desencadenar actes de terror i mort contra la població civil innocent.
L'Islam sempre s'ha destacat, entre totes les demés religions que es professen arreu del món, per ser la pseudo religió que porta encunyada la mort fins la mèdula òssea.
Si l'Islam ha progressat, poc o molt, al llarg dels anys, ha sigut precisament per la seva violència i persecució dels infidels, o dit d'una altra manera, dels qui no pensen com ells ni creuen en el seu déu Allah, el déu Lluna que ja adoraba Mahoma quan era púber a la Qaaba idòlatrica de la Meca del segle VIè d.C.
L?Islam com a religió o sistema d'organitzar la vida de les persones i de les societat dels  països dits musulmans, siguin o no àrabs, s'ha expandit no pas predicant la bondat i la misericòrdia tot tractant a tothom d'igual a igual, sinó ben al contrari.
L'Islam ha progressat per les seves incursions i ratzies de mort i destrucció contra els pobles que anava conquerint i dominant sota el cruel jou de la seva religió despòtica, fins que van arribar a ocupar la quasi totalitat de la Peninsula Ibèrica durant algun segles, tot i que sortosament per als pobles autòctons de la Peninsula, els regnes peninsulars els van fotre fora de les nostres terres.
Ara, actualment, aquesta gent, s'han proposat tornar a dominanr-nos i a destruir-nos coma societat occidental juntament amb els nostres valors ètics, morals, humans, culturals i també religiosos judeocristians que ens han ajudat a arribar fins avui, permetent-nos gaudir d'una societat lliure, laica i respectuosa envers el que no pensa com nosaltres.
Això l'Islam no ho tolera, ho hem d'entendre i tenir-ho ben clar. l'Islam és la única religió d'arreu del món que nega les llibertats individuals i col.lectives dels pobles i de les societats diverses.
L'Islam significa simplement sometiment als dictats de l'Alcorà i de la fastigosa i satànica Sharia. I l'Onze-S de New York, amb més de 3000 victimes mortals i milers de ferits, va ser un perillós avís, un toc d'alerta, de les perverses i criminals intencions de l'Islam.
Quatre anys desprès, a Madrid, aquesta gent assassina islàmica també van atemptar contra el transport ferroviari de passatgers causant més de 200 morts i centenars de ferits, a més de destroçar desenes de families.
I encara no fa ni un mes, el passat 17 d'agost, que aquesta mateixa gentusa de merda, van causar 16 morts de desenes de ferits en els atemptats criminals que portaven el segell islàmic de la mort, atemptats que es van cometre a la vila tarragonina de Cambrils i a les Rambles barcelonines. Per sort, la policia va abatre a cinc dels criminals musulmans que procedien de Ripoll.
Curiosament, l'esperpèntica i vomitativa CUP, no ha acceptat que la policia ens alliberés de tanta perversitat humana i religiosa, i els de la CUP, insisteixo, han acusat a la policia d'haver comés execucions extrajudicials contra els criminals islàmics que van trepitjar els Drets Humans sense compasió ni misericòrdia. Els de la CUP no teniu vergonya.
Addenda.- Manifest d'els Altres Catalans.