Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

17/10/17

Galicia victima del cruel terrorisme incendiari potser de signe islàmic?


Els persistents i simultanis incendis forestals que estan afectant la verda i històrica Galicia, no són casualitat. Tampoc són a causa de la manca de neteja del sotabosc o de les grans plantacions d'eucaliptus per a la industria de la fusta.
Aquests fets poden ajudar a que el foc s'escampi més rapidament i voraçment del qie caldria esperar de qualsevol incendi forestal. Què importa la neteja més o menys acurada dels boscos, o del tipus d'arbrat que s'utilitza per a la repoblació dels boscos; el que sí que importa, i molt, és el perquè i qui crema les muntanyes de Galicia amb tanta perversitat i amb tanta manca d'empatia amb la preservació i conservació de la naturalesa.
Qui són aquests desaprensius que en menys d'un dia encenen els boscos de Galicia, de Portugal i d'Asturies per més de 150 punts diferents i distants entre ells?. Els mitjans de comunicació des de fa 48 hores, i ho fan per primera vegada, de terrorisme incendiari, i ho és desgraciadament.
Però qui són aquella colla de bèsties humanes i inmundes que danyen la riquesa natural d'un país, perjudiquen seriosament el medi ambient i causen tants estralls en la riquesa forestal, de flora i fauna amb tanta ràbia i odi?.
Els governsm tant el central com els autonòmics afectats, s'han plentejat orientar, també, les seves investigacions policials per part de la Guàrdia Civil i cossos de seguretat, entre els ambits socials i humans propers als sectors musulmans residents en aquelles regions espanyoles?. 
Si tenim en compte que Espanya està en el punt de mira del terror criminal i assassí islàmic, per a atemptar contra tots nosaltres i fer-nos tant de mal com els sigui possible,-així ho han manifestat repetidament-, qui ens diu que aquesta cadena d'incendis criminals i assassins, a Galicia han mort 4 persones i a Portugal  27 a resultes dels incendis, no els han provocat genteta vinculada amb el Daesh de merda?. 
És una hipotesi més, al meu entendre, per a tenir-la en compte. Lluny estpa del meu ànim criminalitzar ningú, però una manera real i efectiva de causar quantiosos danys materials, econòmics i humans, sense gairebé gastar-se ni un petit grapsadet d'euros, és deixar al darrere seu terra cremada, com es fa a les guerres declarades, tot i que en aquest cas només fa falta un encenedor.
Per altra banda, i potser rizando el rizo com dirien els castellans, no podem perdre de vista l'odi que els seguidors de Daesh senten contra cristians i jueus, és ben sabuda la seva politica sempre encaminada a l'assassinat a la destrucció dels que consideren elsseus enemics. Galicia és la fita final de l'històric i mistic Camí de Sant Jaume, o Asturies fou la terra des d'on els cristians es van anar aplegant per a combatre als invasors musulmans fins a fer-los fora de la Peninsula, tal i com tenia de ser en justicia.
Qui hi ha, realment, al darrere d'aquesta criminal cadena d'incendis, al marge de possibles interessos econòmics i potser també d'antipaties entre clans i families d'aquelles terres occidentals peninsulars?.
Addenda.- Per desgràcia de tots nosaltres, a Catalunya  tenim cruels experiències amb l'islam criminal i assassí  Made in Daesh. Per sort, aquesta organització criminal musulmana se l'està aplastant al Pròxim Orient per a destruir-la.