Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

18/10/17

La CUP ha parasitat la politica catalana amb l'embolica que fa fort

Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya
Demà mateix, si volen, poden proclamar la República Catalana sigui des del Parlament de Catalunya, des de la plaça de Catalunya o des de la roca de Montjuic, tan s'hi val. Hores després, des del Tribunal Constitucional deixarà la dita proclamació en paper d'estrassa remullat i inservible.
No sé en quia societat estic vivint, ni qui són els que realment ens governen a Catalunya. Sembla que visqui en un pais farcit de somniatruites, de babaus, d'irresponsables, de politic mediocres i manipuladors de les voluntats populars com mai s'havia vist a Catalunya en els darrers 100 anys.
Que encara avui, dia 18 d'octubre, hi hagi catalans que donin per bones i vigents les lleis de referendum i de transitorietat que es van aprovar il.legalment des del Parlament de Catalunya, deixant amb perversitat a la cuneta i sense veu als diputats de l'oposició, fa que em senti vivint en un país irreal, sortit de mare i decidit al suicidi social, politic i econòmic de la meva terra, del meu país.
La CUP de merda ha contaminat, imbersemblantment, amb les teories i les pràctiques destructives dels antisistema i dits també anticapitalistes, al personal de JuntxxSí, Demòcrates i a la gent d'ERC que sempre, històricament, han anat trampejant les diferents situacions de la politica catalans per a sobreviure. Convocareu a correcuita eleccions constituents?.
Al pas que anem tots plegats, no aniran a la merda tots ells i elles, sinó que també ens arrossegarant a tots cap a limit de la timba. Només caldrà una petita bufada d'aire de ponent, pèr a que tot se'n vagi enorris.
I és que sincerament, no entenc l'ofuscació, la tossuderia i la manca de responsabilitat dels màxims dirigents de Catalunya. A on ens porteu president Carles Puigdemont i vicepresident econòmic Oriol Junqueras que aneu de bracet de la CUP?.
Com és que a hores d'ara, ni el president ni el departements d'economia català encara no han obert la boca informant als ciutadans què està passant amb la fugida massiva i precipitada de grans i mitjanes empreses i de pymes?.
Fins i tot Adeslas ha cancel.lat l¡assegurança que mantenia amb el Parlament de Catalunya. No és prou greu aquest fet?.
Com s'ha d'interpretar aquesta decisió d'Adeslas vinculada estretament amb CaixaBank?.
Estant fugint de Catalunya, cada hora aproximadament, una vintena d'empreses segons el registre mercantil, i vosaltres manteniu silenci, silenci covard que no ens mereixem els catalans. Tan diligents que sou per a demanar a la ciutadania que surtin al carrer un dia sí i un altre també, per què no informeu del desastre politic i econòmic al qual heu abocat Catalunya?.
Tots vosaltres sabeu que no hi han presos politica catalans; tots sabeu que els acords adoptats pel Parlament de Catalunya els dies 6 i 7 de setembre no tenien cap validesa legal ni juridica, i tots sabeu que el referendum de l'1-O va ser una simple i patètica paròdia d'això, d'un referendum que ningú ha donat per vàlid arreu del món, no solament a la UE. No va tenir cap garantia de control i de privacitat del vot, i per a més inri, algunes urnes fins i tot van anar a parar al terra escampant els vots que hi havia a l'urna, etc.
Tot plegat, massa patètic, massa esperpèntic i excessivament histriònic com per a que res es pugui considerar legal. Fot pena, massa pena, tot esperant l'article 155.
Addenda.- Davant de tanta porqueria politica i social, una bona noticia ens alleugera de tanta tensió a casa nostra. L'organització criminal i assassina islàmica de Daesh ha perdut Raqqa, la ciutat siriana que tenia de ser la capital del seu genocida Estat Islàmic. En dono gràcies a HaShem.