Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

12/12/17

Jerusalem és la capital indivisible i indiscutible de l'Estat Jueu d'Israel

Jerusalem, per sempre més, és la capital de l'Estat Jueu d'Israel
La capital ancestral i històrica de l'Estat Jueu d'Israel no és altra que la Jerusalem indivisble i eterna, així de clar, i aixi de senzill.
Tant és així, que per als estúpids, per als manipuladors de la història, i per als antisemites d'arreu, també d'Europa i de l'ONU, els diré que en el mateix text de l'Alcorà (Al-Qur'an), el llibre que els musulmans consideren sagrat, intocable i immutable, reconeix el retorn del poble jueu a la terra d'Israel.
La estúpida ignorància històrica que demostren molts periodistes quan parlen del conflicte del Pròxim Orient i d'Israel, i la perversa manipulació de molts politics, inclosos els de l'ONU, que aucsen a Israel d'ocupar unes terres que no els pertanyen, són precisament la causa que el conflicte no s'acabi.
El mateix Mahoma (Muhammad), l'home que els muuslmans consideren el seu profeta, mai va sortir de la Peninsila Aràbiga, mai, peró sí que va entrar en contacte amb als jueus i cristians que es van anar instalant per aquelles terres aspres i desèrtiques durant els primers segles de l'era comú.
Uns i altres van fugir del Pròxim Orient, concretament d'Israel, perquè eren perserguits per les ordes romanes al no reconèixer la divinitat de l'emperador de Roma i del seu imperi. Va ser per aquestes ciscumstpanciesque Mahoma va tenir coneixement del judaïsme i de la deriva religiosa judeocristiana. I pel que es desprén dels textos de l'Alcorà, aquell àrab es va empapar força de judaïsme i de la vida de Jesús, el jueu.
Un fet que refuta la importància pretesa que Jerusalem té per als musulmans, és que en cap text dels 114 capitols de l'Alcorà no es fa ni la més minima referència a Jerusalem, vaja, que Mahoma i els seus seguidors ni la van tenir en compte.
El tercer Temple ja fa massa temps que està esperant 
Per als musulmans els centres sagrats han sigut i són la Meca i Medina, ciutats aràbigues on la vida de Mahoma es va desenvolupar en una societat idòlatra, que adoraven diversos déus, entre ells Allah (la deesa Lluna), una de les deeses i déus principals de les tribus àrabs que adoraben a la Qa'ba preislàmica.
Argumentar que Jerusalem és el tercer centre més sagrat de l'islam és una imbecilitat a més de ser una entelèquia.
Jerusalem va entrar en el panorama sociopolitic i religiós d'aquesta religió nascuda a la vora del judaïsme i del cristianisme, quan els descendents de Mahoma es van començar la invasió de terres i pobles en direcció a occident a partir de la mort del seu profeta l'any 632 de l'era comú. I fou així que van descobrir Jerusalem, la ciutat que coneixien d'oïdes.
La Cúpula de la Roca, és un simple monument islàmics, peró mai ha sigut una mesquita, mai, i per tant és del tot fals quan els periodistes ignorants i els politics mediocres, parlen de l'esplanada de les mesquites. L'esplanada en qüestió era on s'assentaba el Temple de Jerusalem, i res més.
Israel, doncs, té tot el dret en haver proclamat Jerusalem, d'una vegada per totes, la seva capital indivisible de la seva Nació/Estat Jueu d'Israel. Qüestionar un fet emparat `per la història de més de 3000 anys, només pot ser fruit de l'odi que es deriva de l'antisemitisme que, els musulmans, van alimentar durant la Segona Guerra Mundial emparats sota la tenebrosa ombra criminal del nazisme, amb el vist-i-plau del gran muftí de Jerusalem d'aquells anys.
Així doncs, el president dels EEUU, Donald Trump, al reconèixer Jerusalem, explicitament i sense embuts, com la capital indivisible de l'Estat Jueu d'Israel, no ha fet cap altra cosa que complir amb un mandat del Congrès Nordamericà aprovat l'any 1995. Felicitats Israel!.
Jerusalem ja era la capital d’Israel fa més de 3000 anys, 1600 anys abans de neixer Mahoma