Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

9/3/18

8-M un dia després. El PP ni reacciona. Sent enyorança de la Sección Femenina

El servilisme de la dona promogut per la Sección Femenina franquista
Les dones d'arreu de l'Estat espanyol, ahir, van fer història. Felicitats!.
Uns sis milions de noies i dones de totes les condicions i edats han saltat a la plaça per a dir prou a la incapacitat de la casta politica espanyola en general, per a resoldre d'una vegada per totes els drets inalienables de les dones que són trepitjats impunement.
El moviment feminista espanyol globalment, i els moviments feministes d'arreu del món ahir van dir prou, fins i tot des de països on les dones són poc més que un d'escobra o un fregall. Em refereixo, per exemple a l'Aràbia Saudí, el Paquistà i d'altres que estan atrapats sota les urpes del brutal masclisme islàmic.
Peró resulta que el llaçet lila que lluia el Mariano Rajoy al llarg del dia d'ahir, ha servit de ben poc. Avui el consell de ministres ni ha tractat res ni ha adoptat cap acord, en referència a les protestes feministes d'ahir ni a cap de les seves reivindicacions. Per al PP les massives manifestacions d'ahir per arreu del territori d'aquesta vella i patètica Espanya, és un simple ruixat de finals d'hivern.
I és que, vistes les efímeres i escasses politiques socials, laborals, d'equitat i paritat que ha fet el PP en una legislatura i mitja, la gent del PP encara deuen sentir una forta enyorança d'aquella Sección Femenina que es van inventar els franquistes i la Falange Española y de las Jons.
La mentalitat d'aquells fatidics 40 anys de dictadura feixista de Franco i d'adoctrinament antifeminista mentre es promovia el masclisme hispànic (el macho hispanico) com si els homes fossin goriles i bonobos en zel, van anar calant al llarg de tants anys de repressió social i politica, adoctrinament que per degràcia està afectant perillosament als joves actuals de forma creixent.
La mujer en casa y con la pata quebrada para parir y cuidar al macho
La dona no era tal; era simplement una femella que tenia d'estar sempre llesta per a atendre qualsevol parida de la seva parella, mascle, està clar.
La Guia de la buena esposa, dissenyada per la Pilar Primo de Rivera, germana del també dictador José Antonio, fundador de la Falange Española, és tot un clàssic de les doctrines feixistes que malauradament encara perviuen a casa nostra. I pel que es pot constatar, el PP s'hi deu sentir força còmode embolcallant-se sota el paraigües doctrinal joseantoniano.
Vista l'actual nova situació que s'ha generat socialment i politicament amb la gran movilització feminista d'ahir, els partits politics d'esquerres han d'evitar l'intent descontrtolat de rendabilitzar la situació en benefici de partit. Seria un error. Les propostes serioses i urgents haurien de ser les armes positives i efectives de les politiques d'esquerres, que hauran de plantejar ràpidament al Congreso de los Diputados, i treballar sense parar cercant consensos el més majoritaris possibles per tal d'abtre les inoperants inèrcies del PP que compten, quasi bé sempre, amb el suport de Ciudadanos, la marca blanca pepera, per més que els Rivera-Arrimadas ho vulgin disimular.
Ells, els de Ciudadanos, com els del PP, no han estat al costat de la movilització d'ahir, perquè simplement es van posar de perfil.
PD.- Repugnant mostra de masclisme propi de dos hominids salvatges pels carrers de Sevilla.