Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

7/3/18

Bisbe José Munilla, el diable ja està instal.lat al Vaticà des de fa molts segles

El bisbe que veu el diable pels carrers, i no el veu dintre de la seva església
Le perversió que l'església catòlica ha fet del senzill missatge que va deixar per a la posteritat aquell profeta jueu anomenat Jesus de Natzaret ja fa 2000 anys, continua alimentamt-se amb bisbes mediocres com el bisbe de Sant Sebastià, José Ignacio Munilla, i molts altres clergues catòlics.
Aquest bisbe acusa d'una malèvola vinculació del feminisme i la igualtat de genere amb el diable. No bisbe Munilla, no. Satanàs fa segles que es va instal.lar ben instal.lat al Vaticà de la mà de l'emperador romà Constantí i el seu diabòlic concili de Nicea.
Des d'aleshores, i fins i tot abans, el senzill missatge de Jesus ja es va pervertir a partir del segon segle de l'era anomenada cristiana, amb leds prèdiques del fals apòstol Pau de Tars, i dic fals perquè Pau no va conèixer mai a jesus, per començar.
I he dit i em reafirmo, perquè la història m'avala, que Satanàs està ben viu i còmode al Vaticà continuant la seva tasca diabòlica i perversa de desvirtuar el missatge de Jesus. No hi ha cap altre palau reial al món que contingui les riqueses que papes, cardenals i bisbes, guarden amb zel a l'interior d'aquell temple que, diuen falsament, que es va consttruir on va ser enterrat l'apòstol Pere, ja que no existeix cap document que pugui avalar històricament aquesta afirmació.
L'església romana està tan bruta de sang innocent dels milions de persones que va assassinar al llarg de segles i segles acusant-los d'heretges i d'enemics del poder absolut instal.lat al Vaticà, que només podia ser fruit de la satànica inspiració.
El bacul del papa amb el simbol de la saviesa satànica?
Amb les Creuades contra càtars i contra Templers, no en van tenir prou. Posteriorment es van inventar sota la diabòlica inspiració el Sant Ofici o Santa Inquisición (jo en diria satànica inquisició), una sinistra organització eclessiàstica que comptava amb el suport del poder temporal de reis dèspotes medievals.
Va ser un infernal instrument que el Vaticà va utilitzar amb crueldat torturant i assassinant a centenars de milers de persones acusades de bruixeria i de qui sap quantes mentides i asquerositats més, que sortien de les dependències vaticanes i dels palau de bisbes i cardenals.
Un Vaticà que està a dia d'avui farcit de vici, també sexual, de pederastes i de bisbes que els protegeixen, que fins i tot ho han denunciat obertament els dos últims papes, no pot estar protegit per la inspiració divina, sinó que més aviat és el mateix Satanàs, bisbe Munilla, qui es paseja lliurement pels amples passadissos i amples sales i dormitoris del Vaticà.
Papes que van engendrar fills i que fins i tot van intentar entronitzar-los a ca cadira papal..., recordem a la perversa familia dels Borja i demés fauna pestilent eclessiàstica d'aquella tenebrosa època catòlica i romana, perquè d'apostòlica ni en té avui, n'ha tingut mai.
Busqui el diable, busqui a Satanàs entre l'entramat de la seva església catòlica i romana, bisbe Munilla, i no segueixi cagant-la més. No és sorprenent que la societat cada cop s'allunya més i més d'aquesla església podrida i perversa.
L'ESglésia catòlica i romana, pel que fa a la bestialitat de les seves politiques religioses, especialment les destinades a les dones, només és comparable a l'islam que va inventar el fals profeta Muhammad (Mahoma), un fals profeta que curiosament ja fou anunciat pel mateix Jesus, el galileu, quan va dir als seus que després d'ell, i des d'orient, vindrien falsos profetes.
El mateix tracte inhumà i discriminatori que la doctrina catòlica ha tingut i té respecte a les dones, el tal Muhammas es veu que la cosa li va agradar. Només cal llegir-se els 114 capitols de l'Alcorà (Al-Qur'an). No és estrany, doncs, que ataqueu els moviments feministes i la defensa social de la igualitat de genere.
Des del punt de vista doctrinal i religiós, catòlics i musulmans convergiu en contra de les dones. Tots vosaltres voleu femelles, no dones amb els seus drets plenament reconeguts, respectats i degudament dignificats.