Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

10/4/18

España s'ha convertit en el cortijo i latifundi del PP i de la gent de l'Ibex-35

eldiario.es ens ha ofert la gratissima oportunitat, en els darrers dies, de conèixer un capitol més del seguit de fets fastigosos i  corruptes vinculats directament amb la gent del PP i amb el mateix partit neofranquista que dirigeix unipersonalment i amb mà de ferro el tal M.Rajoy. El de les anotacions de Barcenas?.
Portem anys rebent informació de les corrupteles d'alcaldes, regidors, de presidents autonòmics i de diputacions vinculats estretament amb el PP, que s'han assegut davant dels tribunals, o estan pendents de fer-ho, encausats poer fets delictius greus, com són les apropiacions de diner públic, o del tràfic d'influències per a treure'n rendiments econòmics o de posicions socials i empresarials.
La gent del PP,  començant pels seus dirigents, han demostrat abastament que s'ha cregut que aquesta España, que fa que se'ls faci la boca grossa quan parlen d'ella, sigui propietat seva, com si España fos el seu cortijo i latifundi particular, i els ciutadans els seus criats.
Els darrers escàndols protagonitzats pel PP han tingut l'origen a la universitat privada RJC, vinculada estretament amb sectors ideològics del PP i de la societat conservadora espanyola. Els másters sembla que porten de cap a la cúpula del partit ultraconservador del M.Rajoy.
Fa uns dies era el fals màster de l'encara presidenta de Madrid, la Cifuentes, i fa unes quantes hores que un altre màster que ja és qüestionat, afecta al dirigent d'aquest partit neofranquista, em refereixo a Pablo Casado, que curiosament no recorda si va anar a classe el curs 2008-2009,i el professor que hauria d'hver tingut per aquelles dates, diu que Pablo Casado no està a la seva llista de classe.
Baja home, no és força sorprenent que dos conflictes d'interessos por dos màsters que sembla que mai s'han realitzat, afectin curiosament a dos alts dirigents del fatific PP?. El cas de la tal Cifuentes està més clar que l'aigua. Ja està en mans de la fiscalia i ja s'està invetigant per part dels rspondsables cadèmics de la universitat, mentre que dues professores que han vist com se'ls havia falsificat la seva signatura en un document documental oficial fals, ho han denunciat judicialment.
Gràcies a eldiario.es i a un professor de la universitat de ideologia socialista, hem pogut assabentgar-nos de més tropelies i desgavells d'aquesta gentusa pepera dels colllons. Gràcies per la vostra valentia i per la vostra honestedat professional, heu ajudat a netejar més merda fastigosa que el PP va deixant per aqui i per allà de la geografia peninsular, talment com si fossin una manada de gossos desmadrats que campen lliurement com si España fos únicament d'ells i d'lelles.
Els hi hem de plantar cara amb valentia i radical decisió.