Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

11/4/18

La CRUE i el màster de Cifuentes: para este viaje no hacian falta alforjas

L'esperpèntica compareixença de la CRUE i el màster-Cifuentes
El patetisme corporativista, que un cop més s'ha evidenciat en el món acadèmic d'aquesta esperpèntica España, amb la compareixença del president de la CRUE, Conferencia de rectores de las universidades españolas, pel cas del fals màster de l'encara presidenta madrilenya Cifuentes, és a més de depecionant, un insult a la capacitat de raciocini i d'inteligència de la societat.
L'informe que ha llegit el president de la CRUE ha passat practicament de puntetes pel que fa a les gravissimes irregularitats en l'atorgament del màster a la Cifuentes, peró ha carregat amb virulència contra la politització de cas.
Com no s'ha de polititzar la falsedat fd'un màster inexistent atorgat per una universitat marcada pel conservadurisme ideològic afí al PP, i que afecta precisament a la presidenta d'una autonomia com la madrilenya gestionada pel PP?.
Demanar la dimissió d'aquesta dona tocada de mort politicament parlant, desprès de tot el ha sortit a la llum pública relacionat amb el seu més que irregular màster, és polititzar?. No, no és polititzar, és netejar la roba politica fins i tot amb llexiu, per a que tanta merda politica del PP que ha empastofat tot el territori d'aquesta grotesca España, vagi ventilant i airejant on està la merda per a que la societat se n'aparti, s'allunyi de tanta ferum repugnant.
La CRUE, avui, s'ha fet publicament una perfecta radiografia del que no hauria de ser precisament una entitat acadèmica que agrupa a 76 universitats espanyoles, 50 de públiques i 26 de privades com és el cas de la universitat RJC, epicentre de tot aquest escàndol universitari.
De totes maneres, refiar-se al 100% de la gestió d'aquesta universitat en concret (de la URJC) quan l'anterior rector va plagiar la seva tesi, és per a deixar-ho en quarentena desprès de la ridicula i inútil conf3rència de premsa de la CRUE. Per a tot això, no calien tantes alforjes.
La bricomania deu seu la nova assignatura que imparteix la URJC de Madrid
PD.- ... i després del fals màster de la Cifuentes, ara li toca al més que possible màster fraudulent del Pablo Casado. Qui serà el següent?.