Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

6/4/18

La justicia alemanya dóna un bon cop de falç al govern presidit pel M.Rajoy

España està governada pels fills politics i ideològics del franquisme 
La justicia alemanya ha sacsejat l'arrogància del govern del M.Rajoy, desestimant l'acusació de rebelió feta contra l'ex president de Catalunya Carles Puigdemont.
El bon cop de falç, ves per on, no l'hem donat els catalans, l'han donat des d'Alemanya, per una sentència judicial i, alhora, avalada pel mateix govern de l'Angela Merkel.
El govern del M.Rajoy més aviat que tard, s'haurà d'empassar la merda que ha escampat per arreu de Catalunya amb el 155, amb el número de la Bèstia.
M.Rajoy, fes-nos un favor, fot el camp cap a casa teva, perquè està vist que la Moncloa et cau massa gran i et perds pels passadissos i despatxos.
Deixa tranquils els ciutadans d'aquest país de pandereta, de gaites desafinades i de clavegueres putrefactes que ja no poden engolir més merda pestilent i fastigosa de la corrupció que us està esquitxant i empastifant. Quina pudor de merda!
Aquell lament telefònic de Luis sé fuerte, continua ressonant amb el de Cifuentes, Aguirre, Granados, González, etc, etc, sed fuertes. El PP (Partido Podrido) esttà desfent-se com una pasta de merengue de pastisseria barata, carregada d'edulcorants nefastos per a la salut.
El PP està en hores tan baixes, i assetjat fins i tot per la justicia del país de la Merkel, que gairebé la gent de Gènova ja no sap on amagar-se. Corrupcíó per arreu, pregunteu-li, si no, al rector de la universitat privada R. Juan Carlos, que manté afinitats més que evidents amb el PP,
El patetisme i l'esperpent del màster inexistent de l'encara presidenta madrilenya, Cristina Cifuentes, és una bomba més que els hi esclata en plena cara als dirigents d'aquest partit, que tal ment sembla que encara es creuen que viuen en l'època del dictador, Paco Franco, on els del règim feiden i desfeien com els hi donava la gana, i tothom a callar.
Potser molts ja han oblidat que per allà els anys 1976-1977, quan es va plantejar la necessitat de redactar una nova constitucio, en aquell cas democràtica, veus significades de gent que vàrten ser màxims dirigents de l'Alianza Popular, avui Partido Popular (o Partido Podrido),
EL PP DE L'ÈTICA A L'ESTÈTICA
Són tan descaradament insultants les politiques socials i econòmiques del govern del M.Rajoy, que mentre es manté el vergonyós 0.25% d'incement salarial als pensionistes i jubilats, ells, els del govern i demés fauna de la casta politica, s'incrementen l'1.5%, i el que ja és aberrant i ultrapassa l'insult, és l'increment salarial previst del 13% per a l'actual president del Tribunal Constitucional. Més merda ja no la pot destil.lar aquest partit ultradretà i ultraconservador.
La merda corrupta crida i cria més merda
I tot aixó està passant perquè els del PP tenen el suport gairebé incondicional dels dirigents i de la gent de Ciudadanos, amb l'Alberto Rivera al capdavant de les files del liberalisme més desfermat i bestial.
Ara es disputen la dreta els conservadors i els liberals, peró alerta!, perquè són la mateixa tara politica, que ni la societat catalana ni l'espanyola ni la basca ens mereixem de cap de les maneres.
Ja n'hi ha prou que ambdós es dediquin a trepitnar-nos i maltractar-nos, i aquesta situació, en un estat democràtic, només es pot resoldre a les urnes.
Confiem que a les properes eleccions generals el seny s'imposi al si de les societats diverses d'aquest divers i plurinacional país anomenat España, i entre tots siguem capaços de defenestar politicament a a tota aquesta gent, a tota aquesta casta politica que esta`al servei del capitalisme més cruel i descarnat.
La crisi només ha servit per a enriquir als rics i crear-ne de nous, i per a empobrir encara més a les classes populars i a la classe mitja, que sempre s'ha considerat com el baluart de la sostenibilitat social i econòmica de qualsevol societat. El PP està fent aigües, no perquè estigui de parir, no, sinó perquè està a punt d'enfondrar-se al fons de les aigües putrefactes que ha generat al llarg dels anys de postfranquisme que ha alimentat i protegit.
PD.- Per cert, i referint-me a aquest país tan patètic i esperpèntic, voldria recordar-li a la Leticia, la que en diuen reina d'España, que de porc i de senyor se n'ha de venir de mena, i que no oblidi mai que la reina emèrita Sofia, li dóna mil voltes en saber ser i estar.