Catedral basílica i Muralles romanes de Tarragona

Colonia Iulia Urbs Triumphalis Tarraco - World Heritage
EL TEXT INDICATIU
La Muralla Romana de Tarraco i la Catedral Basilica de Santa Maria de la Seu Metropolitana i Primada de Tarragona

21/7/18

Pablo Casado, no has de reconquerir Catalunya; reconquista el teu PP de la merda

Soraya i Pablo, tanto monta monta tanto. És más de lo mismo
Pablo Casado, no et molestis en voler reconquerir Catalunya, perquè Catalunya no ha de ser reconquerida per ningú, i menys pels hereus del franquisme que us heu protegit al llarg de tots aquests anys de la fatídica i llarga transcició, sota el paraigües de la democràcia.
Reconquista el teu propi partit de la corrupció sistemàtica i institucionalitzada que tant de mal ha fet al conjunt d'España. El PP, Partido Podrido, és el que hauries de remoure a fons i amb urgència, si vols començar a demostrar que, malgrat la teva desmemòria estudiantil, no has oblidat el cúmul de merda corrupta que ha empastifat el teu partit que ara, diuen, que has de dirigir desprès d'obtenir un màster.
L'ombra tenebrosa i allargassada de l'expresident José Maria Aznar, ha sobrevolat permanentment i obstinadament  per damunt de tot el vostre procès electoral congresual, que ha acabat avui amb la derrota de la Soraya Saenz de Santamaria, i de la teva victòria no tan aplastant com us pensaveu els de la teva corda. El resultat de tot plegat és que de renovació del PP res de res, peró sí que es pot parlar obertament de regressiò, està clarissim. De fet, tampoc es podia esperar res més.
Catalunya no pot esperar res ni de tu ni del teu partit. Catalunya no necessita precisament les politiques ultraconservadores/liberals que us caracteritzen, i que tan nefastes han esdevingut, al llarg de la crisi econòmica dels darrers 9 anys, per a les economies i activitats laborals de la societat, de la societat que no pertanyem a lèlit dels rics ni de les families benestants de l'Ibex-35 que tan bé heu sapigut tractar i defensar a ultrança.
Pedro Casado, ara que diuen que se celebra el jubileu de la Santina de Covadonga, podries començar a pensar en una reconquista de l'honradesa i de l'honorabilitat del teu PP. tant danyada durant els darrers 7 o 8 anys i empastifada de merda per arreu de la Peninsula.
Fes neteja a fons dintre de les files dels teus militants i dirigents populars, i deixa't de paranoies reconquistadores de territoris, com Catalunya, als quals, tots vosaltres sabeu ben bé, que no sereu ben rebuts amb els braços oberts, ni de lluny. Només faltaria.
Prova sort, en tot cas, a la Romeria de Primavera, o del Rocío, que els andalusos que resideixen a Catalunya celebren cada any, per cert cada cop amb menys lluïment i menys particiació social, i potser alguns encara  arribaran a caure a la trampa de creure's les vostres mentides i les vostre perverses promerses que ja les hem conegut abastament en els darrers anys.
Si algun dia, Pablo Casado, arribessis a la Moncloa,-que Déu ens salvi de tanta desgràcia ultramontana-, intenta no perdre la memòria amb tanta facilitat com l'has perdut darrerament pel que fa als teus exàmens i assistències a classe, perquè aquesta España que tant us entusiasma i no us canseu de nomenar, no es pot permetre tenir un president desmemoriat. Podria ser politicament desastrós, i socialment nefast.
Per cert, Pablo Casado, hauràs de vigilar de ben a prop al teu tocayo Alberto Rivera, que avui ja us ha acusat de donar-vos punyalades traperes per la manca de democràcia interna. És i serà el teu contrincant directe a les properes eleccions. Soi gairebé pastats.
Ningú sap a hores d'ara quina és la marca oficial i quina és la marca blanca (PP-C´s o bé C´s-PP?). Una cosa sí que compartiu tots dos, i és la vostra animadversió visceral contra la Catalunya que no podeu dominar. La qüestió és que els catalans som amants ancestrals de la llibertat i de la democràcia. Ens ve de lluny, de per allà finals del segle XIV, uns temps aquells, en els quals que encara no existien aquells reis que a Castella els vàreu batejar com a reyes católicos.
Aqui, a Catalunya, formavem part de la Corona d'Aragó. Era la nostra història, una altra història.
Aquest és el resultat de vora set anys de politiques antisocials del mefast govern del PP